+385 98 267 765 info@velmax.hr

Lavanda 1-615

Šifra: 1-615
Cijena: 26,41 € (199,00 kn) U cijenu je uključen PDV (25%)
Dimenzije: 184x127 cm
Broj dijelova: 1
Pošaljite upit:

Velmax d.o.o. prikuplja gore navedene osobne podatke u svrhu obrade Vašeg upita. Velmax d.o.o. će s osobnim podacima postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU 2016/679), uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa ili zlouporabe. Putem emaila info@velmax.hr u svakom trenutku možete zatražiti uvid u osobne podatke, zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka, uložiti prigovor na postupanje s osobnim podacima ili zatražiti povlačenje dane privole. Velmax d.o.o. će osobne podatke čuvati do povlačenja privole, odnosno predaje zahtjeva za brisanje.

Prihvaćanjem ove privole smatra se da ste suglasni s obradom Vaših osobnih podataka u navedenu svrhu i upoznati s načinom povlačenja dane privole.

Foto tapeta je tiskana vrhunskom tehnikom i kvalitetnim bojama na papirnu podlogu. Boje su postojane i prikazuju i najsitnije detalje. Ovako izrađene foto tapete su jednostavne za montažu kao i za uklanjanje. Montiranja foto tapete vršimo na glatke i ravne površine ljepilom  koje se nalazi u pakiranju sa foto tapetom.